На главную страницу
Зі святом 8 Березня!
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу










29 лютого 2012 р. у Києві, Львові і Тернополі відбудуться Всесвітні поетичні читання

Версия для печати Версия для печати

24.02.2012 17:51:30 |  

29 лютого у 131 країні світу за ініціативи Всесвітнього поетичного руху (ВПР) відбудуться Всесвітні поетичні читання. Україна також приєдналася до планетарної ініціативи. Вечори поезії відбудуться у трьох українських містах - Києві, Львові та Тернополі. 

Одним із засновників Всесвітнього поетичного руху (World Poetry Movement) є Міжнародний поетичний фестиваль Meridian Czernowitz. ВПР було засновано на 21-ому Міжнародному фестивалі поезії в Медельїні (Колумбія) у 2011 році. Засновники - директори поетичних фестивалів з 37 країн, які провели 5-денну нараду про стан поезії й поетичних фестивалів по всьому світу. Учасники прийняли рішення про створення Всесвітнього поетичного руху, основна мета якого полягає у розширенні співробітництва між поетичними фестивалями та поетами.

У Києві Всесвітні поетичні читання відбудуться 29 лютого у букарні "Бабуїн" (вул. Симона Петлюри, 10), початок о 18:00. 29 лютого у Львові вечір відбудеться у книгарні "Є" (просп. Свободи, 7), початок о 18:00. У Тернополі читання розпочнуться 29 лютого о 18:30 у книгарні "Є" (вул. Валова, 7-9).


Источник:  Освітній портал
Ссылка на источник:  http://www.osvita.org.ua/

Возврат к списку




НОВОСТИ

Вчені розробили мініатюрний пристрій для руйнування тромбів
Просмотров: 11

Загрузка...

ДАЙДЖЕСТ СМИ
Николай Ивченко
Когда придет время "золотой лихорадки"?
Просмотров: 8

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА

В Украине
Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua